ÁRIDOS Y CEMENTOS

LAFAC

Productes i Materials per a la Construcció

Àrids | Formigons | Productes naturals | Morters | Ciments cola

CEMENTOS MALLAND-PRODUCTOS LAFAC, S. L. és una empresa familiar que es va constituïr l’any 1964 per cobrir la demanda creixent de productes de construcció de qualitat.

Situada a Castellfollit de Riubregós-Calaf, a la província de Barcelona, és una empresa amb 60 anys de trajectòria i mes de 20 anys d’experiència en el sector de la fabricació i producció de materials per a la construcció.

Des de la seva fundació va anar incorporant algunes de les petites empreses del seu entorn gràcies a una major competitivitat, fins que l’any 2000 es constitueix LAFAC, com a empresa fabricant i productora de ciments i morters.

LAFAC és una empresa dedicada a la fabricació, la producció i el subministrament de matèries primeres de productes i materials de qualitat per a la construcció: Àrids | Formigons | Productes naturals (Ciments naturals, Calç i Morters de calç) | Morters | Ciments cola.

LAFAC Inaugura Planta Solar Fotovoltaica: Un Pas Decisiu Cap a la Sostenibilitat Energètica

En una aposta contundent per un futur més sostenible i respectuós amb el medi ambient, LAFAC ha inaugurat una nova planta solar fotovoltaica a les seves instal·lacions. Aquesta planta, ubicada sobre coberta i amb una superfície de 2073 metres quadrats, representa un avanç significatiu en la transició cap a fonts d’energia renovable.

Amb 808 panells solars de la prestigiosa marca Canadian Solar de 550 Wp i quatre inversors Sungrow SG110CX trifàsic, la planta està equipada amb la darrera tecnologia per a la captació i conversió eficient de l’energia solar. Amb un sistema de monitoratge complet integrat, garantim un rendiment òptim en la generació d’energia.

Aquesta instal·lació fotovoltaica, amb una capacitat de 440 kWp, permet a LAFAC cobrir una gran part del seu consum energètic amb energia 100% renovable. Amb una producció estimada de 602.643,71 kWh anuals, estem donant un pas decisiu cap a la reducció de la nostra empremta de carboni i la preservació del medi ambient.

Per assegurar la disponibilitat d’energia en moments sense irradiació solar, hem implementat una bateria BeePlanet Power de 460 kWh, que emmagatzema l’energia restant per a un ús posterior. Això ens permetrà mantenir una operació continua i minimitzar la nostra dependència de fonts d’energia no renovables.

A través d’aquesta iniciativa, reafirmem el nostre compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental. La planta solar fotovoltaica no només
ens permetrà cobrir pràcticament tot el nostre consum energètic, sinó que també contribuirà a la mitigació del canvi climàtic i al foment d’un model energètic més net i eficient.

A LAFAC, estem orgullosos de liderar el camí cap a un futur més sostenible i esperem que aquesta acció inspiri altres empreses a seguir el nostre exemple en la lluita contra el canvi climàtic i la preservació del nostre planeta per a les futures generacions.

Com arribar?